Нэрсэ кадерле буген кешегэ?!

Динара Мухамаева
Нэрсэ кадерле буген кешегэ?!

Динара Мухамаева - Шакирова

Нэрсэ кадерле буген кешегэ,
Кул - аякларын эшлэп торганда?!
Жир жимерттереп эшлэп кайтып,
Гаилэн белэн бергэ булганда...

Нэрсэ кадерле буген кешегэ,
Булсан бэхетле, тэнен сэламэт?!
Газиз балаларын исэн булып,
Бу тормыштан булсан кэнэгать...

Нэрсэ кадерле буген кешегэ,
Булсын хэрчак тыныч кунелен.
Шатлык-куаныч китерсен балалар,
Аяз булсын йозе кугеннен...