Серенне ятка чишмэ

Динара Мухамаева
Серенне ятка чишмэ.

Динара Мухамаева - Шакирова

Биек таунын итэгеннэн
Ага чылтырап чишмэ.
Хэсрэтен ташкан булса да,
Серенне ятка чишмэ.

Шатланып кабул итэрлэр
Син сойлэгэн серенне.
Артыгын сойлэп ташлама,
Чамалый кур сузенне.

Дустан дошман куберэк,
Беркем хэленэ керми.
Кайгынны сойлэве артык,
Беркем коеп йореми.

Хэзер замана башка,
Мэрхэмэтлек кими, бетэ.
Нэфрэтлэнеп яши кеше,
Алда безне нилэр котэ...