Язын уяна мэхэббэт

Динара Мухамаева
Язын уяна мэхэббэт.

Динара Мухамаева - Шакирова

Язлар житкэч кунеллэрдэ
Мэхэббэт хисе кабына.
Кунеллэргэ утеп кереп,
Сойгэн ярлар табыла.

Язын уяна мэхэббэт,
Йорэклэрдэ туа сою.
Бер - беребез очен
Башлана яну, кою.

Мэхэббэт шундый нэрсэ:
Яндыра хэм койдерэ.
Бер белмэгэн кешелэрне
Гомерлек итеп сойдерэ.