Томаннарны арала

Динара Мухамаева
Томаннарны арала.

Динара Мухамаева - Шакирова

Карангы тондэ ай яктысында
Якты булып йолдызлар жемелди.
Минем башта торле - торле уйлар,
Мин сойгэн кешем мине курми.

Ялгыз хыялларга чумып янам,
Ай да ялгыз минем сыман.
Ышанам мин сине табасыма,
Араларны каплый кебек томан.

Биек таулар куккэ ашкан,
Тау остеннэн томан тарала.
Чык син минем каршыма,
Жинеп шул томанны арала.

Карыйм куктэ янган йолдызларга,
Юата сыман айны алар да.
Томан арасыннан килеп чыгып,
Кочагына ал мине шулай да.