Кулларымда минем тосле йомгак

Динара Мухамаева
Кулларымда минем тосле йомгак.

Динара Мухамаева - Шакирова

Кулларымда минем тосле йомгак,
Язмышлар бит шулай чорналган.
Хэр йомгакта торле язмыш,
Гомер юлы шулай уралган.

Йомгаклар бит бар да матур,
Узлэренчэ торле тос алган.
Язмышлар да торле тосле булып
Хэр кешегэ аерым язылган.

Кулларымда минем тосле йомгак,
Экрен генэ аларны сутэм.
Язмышларга ни язылган булса,
Курэчэгемне куреп мин утэм.

Охшамаган бер берсенэ алар,
Гомер иткэн саен сутелэ.
Ачы язмыш язылмаган булсын,
Барыйк шулай гомер читенэ.