Ураза гаете м бар к булсын!

Динара Мухамаева
Ураза гаете м;бар;к булсын!

Динара Мухамаева - Шакирова

Намаз укымасам да узем,
Кунелем шат нигэдер.
Ураза гаете буген,
Чын бэйрэм кемнэргэдер.

Чынлыкта чын кунеленнэн
Намаз укучыларга.
Ураза тотып ай буе
Яхшылык кылучыга.

Бэхет, шатлык, тынычлык
Телим хэрберегезгэ.
Эшлэгэн яхшылыклар
Эйлэнсен изге эшкэ.

Эти-энилэрне, якыннарны
Хормэт итик, яратыйк.
Бэйрэм белэн, дус-туганнар,
Бер-беребез очен жан атыйк.