Кыр казлары кайта тозелеп

Динара Мухамаева
Кыр казлары кайта тозелеп.

Динара Мухамаева - Шакирова

Кыр казлары очып кайта
Тигез булып тозелеп.
Алар куя кангылдашып,
Кала узэк озелеп.

Кыр казлары кайта сагынып,
Онытмыйча туган иллэрен.
Кошлар да якын итэ бит
Узенен торган жирлэрен.

Кошларда да кеше язмышлары,
Китеп - кайтып йорергэ.
Узэк озгеч тавышлары,
Тынгы бирми кунелгэ.