Те, що ти сну ш

Рита Старкова
Залиті сльозами очі
Від безсоних ночей - червоні
Всі нерви від ревнощів - виплекала
Бо серденько моє ти викрав
Вирвав з корінням,й пішов -
Більш нічого не взявши
А я впала без дій
Без сил та надій
Кохання з війною зрівнявши

Насправді  ж кохання існує, й велике
Хапає тоді нас, коли ми безсилі
Хапає, тримає і не відпускає
Кохає секундами, очима, думками
А я ж й до сьогодні кохаю тебе
Просто за те, що ти є