Я в дчуваю тебе

Рита Старкова
Тримаючи шлях додому
Вдихнувши - різко згадала запах твоїх парфюмів
Такий солодкий, спокусливий
Приваблюючий
І знову застряг у голові клятий ти
Відчуваю тебе крізь сон та відстань
Крізь спеку й дощ
Ненависть й лють
Я відчуваю тебе таким, який ти є
І кожну хвилину життя з тобою
Я стаю собою
І ніхто не знає
Що відбувається зі мною
Коли ти обіймаєш мене - собою