Господи Йсусе Христе, Ти благословля ш?..

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *   


Господи Йсусе Христе, Ти
благословляєш?
бо що я
пил
що його
дощик прикропив
у полі два гаї
обидва серце мають!
Любов Твоя така є —
що ходять луни між гаїв
хай солов’ї
в обидва залітають!

25.05.2019, написав і —
солов’ї відгукнулись!..вдень (!)