о Христе, Himmlische стриж, що крут засп вають!..

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


о Христе, Himmlische* — стрижі,
що круті —
                заспівають!


в імлі  вже стрімкіше
твар
і діти
і дрібна мошка
й вечір —
            всі опадають...


З горла свистом — мечі
                каруселям кидають!
і вже нижче, й ще нижче! —
твар їдять і співають
і хто виправить Himmlische!?

і серця вмить черкають...

27.05.2019,
надвечір’я