Веч рн в втар

Игорь Степанович Шевчук
     Вечірні вівтарі


                Богородиці Діві Марії
                і мамі нашій Галині*
                з любов’ю присвячується

Не чуть пісні дочірньої,
Бо дочки моя мати
                не має.
Заспівають вечірню
Птахи
і гласи поздіймають.


А сини три в містах,
І любов в серцях мають…
                тож мають:
Тиха хата лунка і пуста —
Лиш птахи
всю вечірню співають.


Добре серце є Божим,
Хай зірки аж стрибають —
                так сяють!
Тому небо є гожим,
Що Любов Твоя
              всіх обіймає…

10.06.2019
* -  мама в свої роки (їй більше 90 років)
книжки Божественні читає: "Собор" і інші...