ВИА

Александр Ярошевский
колхозные клубы
прозрачные лужи
пустых переулков
                сентябрь
                осень
электрогитара -
             изделие из
                берёзовых
                досок

сквозь всплески ефира помех вдруг
the Beatles
           откудова
                они тута взялись

покуда не в полную силу
уроки
     класс выпускной
учебный год
                долгий?

такой короткий
      десятый
(как)
 век золотой

что жизнь            миг



источник вдохновения: https://www.youtube.com/watch?v=iU0nF90VPrE

переспів 27.01.2021:


сільські будкультури
прозорі калюжі
порожніх провулків
весь вересень
дощик

електрогітару витесано
з березових дощок

крізь тріски етеру дощу крапель
The Beatles
мов Пилип з конопель

іще не на всю силу повну уроки
клас випускний рік довгий?
короткий

навчальний
десятий мов вік золотий мчить
та що ж й те життя, га, старий?

- мить...