snake in your eyes...

Ольга Карпилова Окей
Что может быть хуже...
Когда Ложь говорит — Правду... или когда Правда — лжет?...

.................................... a snake is in your eyes
.................................... I feel like hypnotized,
.................................... your mouth is opened,
.................................... the words are vaporized,
.................................... vasporate* liquid words...

© Olga Karpilova  «snake in your eyes...»

________________________________
* - испорченные жидкие слова...