***

Наталья Гулицкая
Тобі скажу востаннє – відлітай,
Між нами сталась прикра випадковість.
Йди далі, йди і більше не вертай –
Це зовсім, зовсім не піде на користь.

Тобі скажу востаннє – не чекай,
Сьогодні – ми одні, а завтра – інші.
Хто знає, що за рогом – неба край
Чи прірва, де блукають сни у тиші.

Тобі скажу востаннє – не сумуй,
Згадати можна посмішку і очі.
Вірші мої, благаю, ігноруй,
Ніколи не були вони пророчі.

Тобі скажу востаннє – не зважай,
Слова мої за вітром віднесе.
Йди далі, йди та інших розважай.
Востаннє тебе бачу. Ось і все.