Не соромтесь

Клавдия Дмитрив
Не соромтесь,що ви із села,
Не соромтесь,що ви з України,
Що нема в вас міцного крила,
Зате  є у вас ріднії стіни.

Не соромтесь,що ви із села,
Що мова у вас українська.
Вона  буде , і є , і  була,
І любов з вами вся  материнська.

Не соромтесь, що ви  із села,
І в дитинстві ви пасли корови.
Вас мама щоразу  до церкви вела
Й прищепила любов вам до мови.

Не соромтесь , що ви із села,
І нема в вас посад і палаців.
Вас доля  веде і вела,
А мова немає ерзаців.

Не соромтесь , що ви із села,
Не соромтеся  цього  казати.
Мова рідна всі  барви сплела -
То ж продовжуйте мову плекати.

10.05.2019 р.