***

Наталья Гулицкая
Сумую. І в тому шукаю я втіху –
Не задля розваг, не для сліз або сміху
Свої почуття терпким сумом намащу.
Тебе не віддам я. нікому. Нізащо.

Чекаю. І полум’ям снів на світанку
Я сонцем зійду твого кращого ранку.
Прокинешся ти – а я поряд з тобою,
Біду відведу і сховаю від болю.

Кохаю. І цим хочу жити надалі.
Писати вірші досить влучні та вдалі.
Кохати. І бути навіки твоєю.
Дружиною. Щастям. Коханням. Сім’єю...