***

Наталья Гулицкая
Сумую – і до тебе лину,
Немов, шукаючи провину,
Покарана, до тебе йду –
На щастя, чи то на біду.

Сумую – і про тебе мрію,
Маленьким вогником жеврію
Я на краю очей безодні,
Бо ти – мій смуток на сьогодні.