Я Бог, що вiдчуваe Бога

Катерина Жебровська
Я – Бог, що відчуває Бога
У Небі, в серці, на Землі…
Крізь Вічність стелеться Дорога,
Де Бог навчає: «Возлюби!»

Я – Бог… Крізь темряву і Світло
Життя єднаються у Світ,
Де Богу добре чутно й видно,
Як мудрість живить Людський Рід…

Я –Бог… Живу поміж Богами,
Що со-Творяють кожну мить
Словами, вчинками, думками,
Благословляють у Політ …

Я - Бог… Крізь сонми відображень
Я відбуваюсь зараз й тут,
Де єдність прав і зобов’язань
Любов’ю проростає в Суть…

06.06.2019