Дiти Вогню, Iскри

Катерина Жебровська
Діти Вогню, Іскри,
В Небо з Землі линуть…
Схожі… А все ж різні,
Сходять в Любов… Й гинуть…

Гинуть у снах-мандрах,
Поміж чужих марень,
У забуттях-далях,
В темряві зваб-бачень…

Йдуть від тепла в холод,
Прагнуть шукань й звершень,
З Світла у дим-морок,
Крізь німоту зречень…

Діти Вогню, Іскри,
Грають життя-ролі…
З Полум’я – у Ирій,
З Вірою, в Любові…

07.06.2019 Біла Церква