Надi мною кремезнi сосни

Катерина Жебровська
Наді мною – кремезні сосни…
У кущах – солов’ї нестримні…
Через мене – вітри і грози…
Поруч – Душі од віку вільні…

Десь позаду – подій перебіг…
Через простір і час – шукання…
Відкриття і блукання в Небі…
Пересічність і Душ Єднання…

Піді мною – стежки й дороги,
Перелиті у нескінченність…
Перші кроки… Останні кроки…
Душі… Вдячності менестрелі…

А попереду – Всесвіт Світла…
Від Любові в Любов злітання…
Безумовна життєва сила
Сіє в Душах жагу Пізнання…

08.06.2019 Біла Церква