На Радз ме сама лепей

Марина Шаковец
 На Радзіме сама лепей:
Тут рачулкі і лясы
Поле з кветкамі і з жытам
Даўганогія буслы.
Лес напоўнен срэбным спевам
У полі жыта гаманіць
А рачулка так прыгожа
Заліваецца, звініць.
Добра ў полі,добра ў лесе,
Добра ў хатачцы сваёй,
Сама лепей на Радзіме,
На Радзіме на маёй!