День захисту дiтей

Марина Чиянова
Свята у малечі,
Веселі свята,
Святкують малі та великі міста,
Святкують під’їзди, і сквери, і листя,
Життя постає і легким, і барвистим.
І діти живуть, як у сні, як у казці,
Вони підкоряються маминій ласці,
А батькове слово веде до вершини,
І друзі є поруч – із ранку до днини.
Дитяче єство – неспокійне, грайливе,
Воно  і складне, і живе, і мінливе,
І в сонце, і в зливу вирує в дитині
Бажання знання, як в Пандориній скрині.
Вітає нас сонце червневе,  і радість
Приходить до нас  у дитинство погратись.

©  Maryna Tchianova, 2019, Vyshneve town