Конвалii

Леонид Валериевич Жмурко
 Конвалії
В моїх руках конвалії пахучі
                Vira Kuharuk


Конвалії ти горнеш до грудей
та посмішки щасливі в них ховаєш.
Даремно. Скільки заздрощів в людей
в очах, бо розуміють – що кохаєш,

що на кутку купила не сама
собі букет, а квіти подарунок...
Короткий квитів вік, та все дарма,
вони, як першi «так» , та поцілунок,

як перший вир у грудях почуттів
піднесено-шалених, та буремних,
коли букетик вартий тисяч слів,
незграбних, може, але не даремних...

У твоїй долі квіти будуть ще,–
тендітніші, дорожчі, досконалі...
Та пам’ятатимеш понад усе –
під курячим дощем букет конвалій.
.
ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ,2016-2020 рр.