Дни с тобой

Анастасия Юрьевна Антонова
(Стефани Стэнсби)

Мы слепим замок из песка,
Покружимся – в руке рука.
Играть так весело с тобой,
Начнём сначала, мой родной!

        2019г.


Days with you
By Stephanie Stansbie

Let’s build a castle in the sand
And dance around it hand in hand.
Days with you are so much fun –
Let’s play again, my little one!