Навiщо знову

Бондаренко Михаил
Навіщо знову

Навіщо знову торкаєшся мене,
Я більше в світло не повірю,
Лишила в темряві журба,
Мотузку кинула на шию.

Давно все тіло оніміло,
Але думки блукають колом,
І серед них живе надія,
Що в пеклі очі я відкрию.

Вогонь пройдеться по рубцям,
І ти відчуєш ту печаль
Яка мені роз’їла серце,
Яка принизити зуміла.

І на очах зривала з тіла,
Останню білу шкіру,
І припиняла лиш тоді,
Коли душа торкнулась неба.