Iсус Христос

Анна Миронова 14
 Автор неизвестен. Если Вам известно имя автора этого произведения - сообщите мне пожалуйста


Iсус Христос! Я так Тебе чекаю...
Коли прийдешь з тiei далени,
В яку лишь зiр духовний проникае...
Яку менi малюють тiльки сни.

Глибока вiра серце завжди грiе
Що на Землi присутнiй Духом Ти!
Та все життя про ту хвилину мрiю,
Коли побачу Образ Твiй Святий!

Коли почую голос Твiй бажаний!
I бризне сяйво райдужне з очей!
Коли прийде хвилина довгожданна,
Що свiтить нам з пiтьми земних ночей!

Долае втома вже мою особу...
Навколо - зла, ворожностi слiди...
З усих бокiв невдачi та хвороби...
На свiтi мало радiсних хвилин!

I я б упала в гiркому безсиллi,
Невзмозi йти дорогою життя,
Та вiра в прихiд Твiй вливае сили!
Втiшаюсь ним, як матiр"ю дитя...

Той вiчний день, мов сонця свiтлий промiнь
Зове мене з туманiв сивини,
I я , забувши про смертельну втому,
Спiшу вперед на вогник той ясний!

Спiшу, щоб Ти Свою ласкаву Руку
Поклав менi на стомлене чоло;
Розтопить враз моi життевi муки
Долонь пробитих лагiдне тепло...

Наповнить серце Твiй чудовий спокiй...
Кiнець прийде недолi та журбi!
Спаситель мiй! Я чую Твоi кроки!
Я йду на зустрiч радiсно Тобi!