I am riding a horse in dreams

Екатерина Передереева
I am riding a horse in dreams.
am flying in skies like a bird.
Have no shame at all
in my speech or any my deeds.

I am swimming in deepest lakes,
running if I were a gazelle.
I am different , not boring at all,
somebody -not a white crow.