Взаэмозалежнiсть всiх елементiв людського буття

Светлана Кравчук 379
Бачиш, в тобі промінець!?
Він міниться відблиском рос
Що сходять на травах диких.
Це твій початок й кінець.
Це світло і впоперек й вздовж…
Так ось, – ти йому не Владика.

Віриш, є сутність буття,
Принадність в природі речей, –
Для тебе вони таємничі?…
Із Всесвіту перелиття
За силою дужих плечей
Хвилюються струни магічні.

Порядок у всьому живе,
Гармонія, звук, мелодійність…
Є спектри… Є зір. Кольори. Є фізичність.
Спіральність. Виток виграє…
Є біле і чорне… Дуальність (подвійність).
Все меркне без мір. Не звучить динамічність.

Складний універсум буття…
Це комплексність, велич, не пізнана святість.
Незвіданість. Трепет творіння…
Це все називається словом: «життя»,
З пустого в порожнє перелиття. :)
І… натиск на «Пуск». Миготіння…

Людина – великий творець.
Свідомість – один з інструментів.
Матерії твердість. Доктрина.
Людина – дослідник, митець.
Не випускаймо моментів!
В усьому присутня ЛЮДИНА.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
13.05.19
08:00
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.