***

Пташка Ив
ми всі якісь дурні і ні в кого нічого не виходить. створюються нові геніальні, якими захоплюються перші декільки років, а для тебе це ніщо, бо ти замкнений у шафі. ми всі у своїх шафах. і наскільки би ти її не розбудовував, твоє місце - там. ми всі якісь дурні, роки витрачаємо на те щоб себе знайти, а потім виявляється, що шукати нема чого. намагаємось стрибнути вище чужих підгнивших голів, і своя голова вже потроху відвалюється. шо має цінність - лише вдавання. чомусь вже не віриться ні у який процес ніякого існування.