Simple decisions

Лана Сиг
There are no simple decisions
But someone likes to be afraid
People are confused in vision
Creating problem like some cake.
Life is simple and you are owner
Your mistake's a lifestory part
Choosing safety in a corner
Life and you just stay apart.