Раздавлен болью

Александр Юртаев 3
Розчавлений болем
Зруйнованих мрій,
Хоч я ще не мертвий,
Та вже не живий,
А жити й радіти сили нема,
Мене обгортає суцільна пітьма.

І руки до бою вже дуже слабкі,
І мозок з*їдають погані думки,
Я вже не співаю веселих пісень,
Мій голос не чути ні вночі ані вдень.

Безжалісно тисне на серце журба,
Чи Бог мій покинув назавжди хіба?
Чи голову мою колись підійме?
Чи долю мою назад поверне?.

14червня 2019 року.