Армагедон

Катрин Брехт
Місто контрактів, місто офшор,
Проспект бюрократії, провулок брехні.
Діти твої смакують вино
Й мріють «злиняти» в теплі краї.

Крадій за трибуною приймає бюджет,
Слуга вже вдесяте тре брудне скло.
Ламають асфальти старі москвичі,
Й прокладають всім шлях у далеке ніщо.

Висотки прогнулись під тиском небес,
Пішоходи застигли. Армагедон.
Ми яро чекали манни з небес
Й мішали тіла із потрощеним склом.