Шпаки

Олександр Мачула
За городом, вздовж ріки,
розліталися шпаки,
на комах усе полюють
санітари ті, пташки.

А затим спішать в садок,
там приємний холодок,
гусінь всюди позбирають,
кожен виськають* куток!

Між гіллям їм справжній рай,
шкідникам невдовзі край,
всіх личинок позбирають –
буде гарний урожай!

15.06.2019

* Ськати – тут шукати гусінь, її личинок та ін. шкідників.