Take my hand

Михаил Полупанов
Take my hand
I have always not enough of you
Take my heart
Say,do you like me too?

Give me chance
and I will never tell lies
Please, say "Yes"
And our love will never die

***Возьми мою руку
Мне всегда мало тебя
Возьми моё сердце
Скажи, я тебе тоже нравлюсь?

Дай мне шанс
и я никогда не совру
Пожалуйста, скажи "Да"
И наша любовь никогда не умрёт***