Ночь...

Дима Кремг
Тиха, замріяна, схвильована
Ця ніч, будинки поміж соснами...
Та місяць з хмаркою прозорою
Думки, та мрії, та відносини.

Шляхи біжуть, перетинаються,
А дурень думкою збагачений
Комусь тихенько посміхається
Кому? Авжеж не має значення.

Яскраві зірки біля місяця:
Ні доторкнутись, ні доскочити.
Ось ця впаде, чи може ця?
Щось загадати та помовчати.

Там десь далеко море дихає
Човни між хвилями і зірками
Усе казково, тихо-тихо так.
Тече ця ніч поміж будинками.

Хайфа 15/06/2019