Гуля липень на сел

Людмила Кравченко 4
Стелиться рясно туман,
Прокидається знову село.
Ранок немов би проспав,
І сонце не  все  зійшло.

В росах  зелена  трава,
Торкається  тополів.
Просипається рідна земля,
Зустрічає в траві цвіркунів.

Набираю в  долоні роси,
І присмак летить дитинства.
По забутих стежках весни,
Для душі збираю гостинці.

Це  рідне  моє  село,
І ми коротаєм  тут  ночі.
І сонечко, що вже зійшло,
Промінцями розглажує коси.

І  мрії  мої  розігнав,
Ранок  доволі  співучий.
І  вітер  що  колихав,
Гіллям духм'яно-пахучим.

І липень гуляє по травах,
Він з літом в село завітав.
Неначе  весна  послала,
Щоб село промінцем привітав!!!