Нам доля писана усiм на небесах

Клавдия Дмитрив
Нам доля писана усім на небесах,
Гаптована шовковими нитками.
Мережкою прокладено нам шлях,
Й устелена життєвими стежками.

Нам доля писана усім на небесах,
І мапа додана нам кожному барвиста.
Не кожен її бачить в своїх снах,
Не в кожного вона прозора й чиста.

Нас доля писана усім на небесах,
І з нею ми у світ уже приходим,
Та ходимо-блукаєм по стежках
Й не завжди вірну путь самі знаходим.

Нам доля писана усім на небесах,
І нашій волі доля непідвласна,
І крила ж бо розправили,мов птах…
Вона ж – плеяда квітів й зір прекрасна!

15.06.2019 р.