плаття для вагiтноcтi

Амур Река
і.

кейт  з шарлоткою ходила
у широкім платтячку
виглядала дуже мило
ззаду з гарним бантічком

ти дитинку під копою
поклади іринко
і працюй гляди без збою
українська жінко

допоможе нехай полька
дитину забавить
аж допоки не осліпне
даю на те право