Полягли геро, полягли

Клавдия Дмитрив
Полягли герої, полягли,
Рідну землю боронили, як могли.
Землю ворогу не дали розтоптать,
Ні кроку не взялися відступать.

Полягли герої , полягли,
Полягли соколи і орли…
Тепер вони лежать в сирій землі,
А кров і піт були в них на чолі.

Полягли герої , полягли,
Життя за Україну віддали.
Рвали рідну землю із  «зубів»,
І кожен з них пекельний  біль терпів.

Полягли герої , полягли,
Побратимів у бою не зрадили.
У окопах жили разом там усі,
З патріотизмом і людськім страсі.

Полягли герої , полягли,
Та короткий вік всі прожили.
І до останку  віра  в них  була,
Що гинуть за цю  землю недарма.

Полягли герої ,  полягли,
Тепер у нашім серці  залягли.
Не встануть більше…в хату не ввійдуть.
Була короткою їхня життєва  путь.

16.06.2019 р.