Чар вна д вчина

Константин Кондратюк
Там де, з тобою мила
Ходили разом, шукали крила.
Дивились в очі.
Відчували тепло,
Не сподівались на диво,
Летіли крізь скло,
Не спускали вітрила.

Приспів. І ти чарівна, моя дівчина у квітках.
                І ти єдина, моя країна у віках.
                І кулі не спинять, а брати не загинуть.
                І зірка засяє і весна заспіває.
                І десь поміж строк сховалась лінія долі,
                І я роблю крок – і я вже на волі.


Знову так сильно хочу
До твого серця донести мову.
Донести співи,
Що живуть у думках,
Відволікають від суми,
Наче в білих снігах
Заціловані губи.

(19.07.2012)