Десят й окрем й бригад

Клавдия Дмитрив
Бригада 10 на  ротацію пішла,
Але за рік їх 10 вже в могилі.
На ЗЕМЛЮ вже ВЕЛИКУЮ прийшла,
Мов красені – орли ширококрилі.

Вертайтесь вже додому до батьків,
Дітей, дружин…у ріднії домівки.
Послухайте в саду пташиний спів
І Богу дякуйте за цілії голівки.

Велике щастя, що вас  Бог  вберіг.
Молитви линуть від усього люду.
Літали кулі понад вами , наче сніг…
І я за вас молюсь й молитись  буду.

Ви мужні всі , ви  - красені-орли,
Сміливо відсіч завжди ви давали,
Робили все, що вміли , що могли,
І побратимів ви собою прикривали.

Нелегко було вам у  пеклі  тім,
Та дух патріотизму в вас вирує.
Тримаєте Вкраїну в серці нечерствім -
Любов до неньки в цьому вам слугує.

Спасибі вам за всі спокійні сни,
За те, що рідну землю не віддали.
Нелегко вам у пастці сатани…
Молитви всі за вас, щоб ви це ,хлопці, знали.

16.06.2019 р.