На цвинтар щораз св ж могили

Клавдия Дмитрив
На цвинтарі щораз свіжі могили,
Шумлять над ними завжди явори.
В них ті, хто неньку  боронили,
За рідну  землю у  бою лягли.

Кожна могила душу рве-шматує,
Нагадуванням  буде все життя.
Чужинець на землі нашій лютує,
І кожен  день є кровопролиття.

У тих могилах України діти,
Які за неньку від початку й до кінця.
Ростуть на них посадженії квіти,
Й могилам тим ні краю,ні кінця.

Лежать в землі чиїсь сини і доньки,
Чиїсь брати , батьки і  матері.
Діти в молитві  склали ж бо долоньки,
Питають Господа чом тата не вберіг…

Лежать в землі справжнісінькі герої,
Хто  рідну землю від чужинця  захищав.
Поклали голови за Україну свої.
Живим вернутись кожен планував.

15.06.2019 р.