Урочистий

Светлана Щербанюк
Квіточки дівчатка,
А хлопці - листочки.
У дівчат сукенки,
У хлопців - сорочки.
Майорять урочисто
Сукні кольорові,
У святкову пору
Барви веселкові.


А сорочки-вишивки
На широких плечах,
За шкільні ці роки
Виросла малеча.
Ось вони, зібралися,
Розправляють крила,
У життя широке
Відлітають сміло.