Кейт мусить бути задоволена

Амур Река
І.

Кейт мусить бути задоволена,
Її побачить цілий світ!
Рабам родити не дозволено,
Хіба що десь, за сорок літ.

Давай, дитя, впадай в амбіцію
Прислугою для королів.
"Ший вишиванку" для патриція
Під соловїний ніжний спів.

Ти не рабиня - поневолена.
Хоч на руках мале дитя,
"Кейт мусить бути задоволена",
І ти також - своїм життям.