горят вишневы ли кусты

Паулемнус
горят ўішнеўы лі кусты
сад рудо zленых ль сўетофороў
слух хлещут хіщны лі хўосты
кусы не ўашіх лі раzгўороў

жужжат беz усталі уста
о суете о беzполеzном
напомніть ў пору
ўся zемь беzўідна і пуста
не слоўом ль zўана быў іz беzдны