Заморська дieта

Алла Мисяк
Вирішили ми з кумою сісти на дієту,
Розробили стратегію, план із інтернету,
На сніданок що нам їсти , обід і вечерю,
Обіцяли- за неділю будете моделі.
Ну ...  моделі , то занадто, нам би в сукні влізти,
Ледве втиснулася в плаття, зараз по швам трісне.
Не біда... Розпочали з зеленого чаю.
Ой,  якійсь він не смачненький без цукерки ,Раю.
Терпи , кума. Перекус - яблоко печене,
До обіду в очах круги вже зелені.
Туман якийсь в голові , в животі - сирена,
На думці - котлети , ковбаса копчена.
Тримаємось , на обід овочевий суп,
А мені б з сальцем зажарку , м'ясця туди , круп !!!
Щоб не думати про їжу - у прогулочку пішла,
Вивіска на магазині - "Торти , кава , пиріжки".
Господи , та це ж якась над нами наруга,
Біля лавки намотали з кумою три круга.
Може зайдем , вип'ємо по чашечці кави?
Мені треба прикупити на супчик приправи.
Звісно, пішли - сила волі вже залізна в нас.
За поріг ступили , скупитися час.
Дайте нам , будь ласка, палочку ковбаски,
Кави , щоб було на 4 чашки.
Цукерочок із півкіла, торт на кілограм,
Пачечку приправи й родзинок сто грам.
Ідемо такі счасливі, сповнені надії,
На завтра відложено серйознії дії.
Сідаєм вечеряти - картопля , котлети,
Ковбаса копчена , із сальцем рулети,
Кава , торт , цукерки, приємна розмова,
Звісно , про дієту тільки но і мова.
Не хвилюйся,кумонько, з завтрашнього дня
Сядем на дієту... і ось так щодня.
А знаєте чому так виходить на ділі?
Бо ми жіночки з кумою гарні і при тілі!!!