думки

Рэйнни
.розсіялись думки, їх вже не повернути,-
вони десь так далеко, в висоті небес,
з тобою поруч щастя змогла легко відчути,
а потім якось різко ти загубився/щез,
а потім чомусь смуток поруч заселився
в житті моїм і так надовго залишився знов,
неправильно чомусь літак твій приземлився,
згоріла в ньому мрія наша та палка любов..
.розсіялись думки..їх вітер знов колише..
тебе поруч немає вже довгий весь цей час,
та серце й далі дуже часто тобою дише,
і не важливо те йому, що совість проти нас.
.розсіялись думки..в них залишився спокій
отих всіх поглядів твоїх у далечінь,-
тебе кохаю вірно я й надалі досі,
ти спокою душі моєї найважливіша із причин.

r810220