Пром нчики Сакського сонця

Елена Данилова 9
Медово–молочним туманом
Над Саками лине ранок.
І стиха до нас випливає
Яскраво–жовтий світанок.

І ось вже дахами стрибає
Проміння гарячого сонця.
Тихенько собі заглядає
У кожне місцеве віконце.

Малює малим ластовиння,
Мастить шоколадом шкіру.
Яскраво веселкою лине,
Як сонце дощі умиють.

Пливе над водою проміння.
В цілющі озера пірнає.
Рапу підігріє з умінням,
Бо людям здоров’я вертає.

Коли ви прокинетесь вранці,
Відчините своє віконце,
Долоні підставте  для танців
Промінчиків Сакського сонця!

Словник:
Промінчики — лучики
Світанок — рассвет
Ластовиння — веснушки
Веселка — радуга
Пірнає — ныряет