Моя любов

Ольга Соловчук
Тебе ніколи не забуду,                Моя любов,моє життя                Але з тобою поруч буде                Моє кохання і журба.               
  Моє кохання було щире,               
  Такого вже небуду знать,               
  Але тепер ми вже не разом               
  Тому, що я вже не твоя.                Серце у мене розбите,               
Думки у мене одні:                Чому розійшлися дороги,                Якими ходили ми?               
  Чому любити так важко?             
  Чому все так складно в житті?             
  Я по'любила хлопчину,               
  А він мене ні.               
Серце у мене розбите,               
Думки у мене одні,               
Чому розійшлися дороги,          
Якими ходили ми